Očekivanja za predstojeći vikend

U petak, 9. srpnja od 14 do 18 sati na području Istarske županije očekuje se povećana gustoća prometa na ulazu u R Hrvatsku, na cestovnim graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija, na Istarskom „Y“ u smjeru turističkih središta, na naplatnim kućicama „MIRNA“, te na prilaznim cestama većih gradova. U subotu, 10. srpnja od 10 do 14 sati na području Istarske županije očekuje se velika gustoća prometa na ulazu u R. Hrvatsku, na cestovnim graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija, na Istarskom „Y“ u smjeru turističkih središta, na naplatnim kućicama „MIRNA“, na prilaznim cestama većih gradova očekuje se povećana gustoća prometa, na izlazu iz R Hrvatske, na cestovnim graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija, te na Istarskom „Y“ u smjeru graničnih prijelaza, te na naplatnim kućicama „MIRNA“. U nedjelju, 11. srpnja od 14 do 18 sati na području Istarske županije očekuje se povećana gustoća prometa na izlazu iz R. Hrvatske, na cestovnim graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija, na Istarskom „Y“ u smjeru graničnih prijelaza i na naplatnim kućicama „MIRNA“.

U petak, 9. srpnja od 14 do 18 sati na području Istarske županije očekuje se povećana gustoća prometa na ulazu u R Hrvatsku, na cestovnim graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija,  na Istarskom „Y“ u smjeru turističkih središta, na naplatnim kućicama „MIRNA“, te na prilaznim cestama većih gradova.

U subotu,  10. srpnja  od 10 do 14 sati na području Istarske županije očekuje se velika gustoća prometa na ulazu u R. Hrvatsku,  na cestovnim graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija, na Istarskom „Y“ u smjeru turističkih središta,  na naplatnim kućicama „MIRNA“, na prilaznim cestama većih gradova očekuje se povećana gustoća prometa, na izlazu iz R Hrvatske, na cestovnim graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija, te na Istarskom „Y“ u smjeru graničnih prijelaza, te na naplatnim kućicama „MIRNA“.  

U nedjelju, 11. srpnja  od 14 do 18 sati na području Istarske županije očekuje se povećana gustoća prometa na izlazu iz R. Hrvatske, na cestovnim graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija, na Istarskom „Y“ u smjeru graničnih prijelaza i  na naplatnim kućicama „MIRNA“.  

 


Stranica