Otkriveni kradljivci

Slika PU_I/vijesti/auto_policija.jpg

Foto: PU istarska Labinska je policija provedenim kriminalističkim istraživanjem nad petoricom mladića u dobi od 17 do 19 godina s područja Primorsko goranske županije utvrdila osnovanu sumnju da su počinili kazneno djelo krađe. Osnovano se sumnja da su dana, 28. kolovoza 2009. godine s plaže u Rapcu, iskoristili nepažnju 39-godišnjaka s područja Našica i ukrali mu ruksak s odjevnim predmetima, novčanikom s novcem i osobnim dokumentima i digitalnim fotoaparatom oštetivši ga pritom za oko 4.000 kuna. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja protiv svih slijedi podnošenje kaznene prijave zbog kaznenog djela krađe nadležnom odvjetništvu redovnim putem. Porečka je policija provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 35-godišnjakinjom s Pazinštine utvrdila osnovanu sumnju da je počinila kazneno djelo krađe. Osnovano se sumnja da je dana, 9. srpnja turističkom naselju u Poreču iz hotelske sobe ukrala novac čime je oštetila 34-godišnju rusku državljanku za oko 2.500 kuna.Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja protiv 35-godišnjakinje slijedi podnošenje kaznene prijave zbog kaznenog djela krađe redovnim putem.

Foto: PU istarska

Labinska je policija provedenim kriminalističkim istraživanjem nad petoricom mladića  u dobi od 17 do 19 godina s područja Primorsko goranske županije utvrdila osnovanu sumnju da su počinili kazneno djelo krađe. Osnovano se sumnja da su dana, 28. kolovoza 2009. godine s plaže u Rapcu,  iskoristili nepažnju 39-godišnjaka s područja Našica i ukrali mu ruksak s odjevnim predmetima, novčanikom s novcem i osobnim dokumentima i digitalnim fotoaparatom oštetivši ga pritom za oko 4.000 kuna. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja  protiv svih slijedi podnošenje kaznene prijave zbog kaznenog djela krađe nadležnom odvjetništvu redovnim putem.

Porečka je policija provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 35-godišnjakinjom s Pazinštine utvrdila osnovanu sumnju da je počinila kazneno djelo krađe. Osnovano se sumnja da je dana, 9. srpnja turističkom naselju u Poreču iz hotelske sobe ukrala novac čime je oštetila 34-godišnju rusku državljanku za oko 2.500 kuna.Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja  protiv 35-godišnjakinje slijedi podnošenje kaznene prijave zbog kaznenog djela krađe redovnim putem.
 
 


Stranica