Dvije osobe teško ozlijeđene u prometnim nesrećama

U Rovinju 18. srpnja u 15 sati u Rovinju u predjelu zvanom Mondelaco dogodila se prometna nesreća u kojoj je biciklist zadobio teške ozljede. Nesreća se dogodila kada je 30- godišnji mađarski državljanin upravljajući biciklom dolaskom u blagi desni zavoj izgubio nadzor nad upravljačem bicikla na djelu gdje se asfaltni dio spaja s makadamskim putem te pao na tlo. U prometnoj nesreći vozač bicikla zadobio je teške ozljede zbog kojih je zadržan u OB Puli.

 

Foto: Ilustracija

U petak 16. srpnja oko 21 sat u ulici Veruda u Puli dogodila se prometna nesreća u kojoj je pješakinja zadobila teške ozljede. Nesreća se dogodila kada je 28-godišnjak s područja Fažane pod utjecajem alkohola od 0,91 g/kg upravljajući mopedom marke Gilera pulskih reg. oznaka kolnikom ulice Veruda, nasuprot kućnog broja 51 ulice Veruda na pješačkom prijelazu oborio 77-godišnju pješakinju. U prometnoj nesreći teške ozljede zadobila je pješakinja, zadržana u OB Puli.


U Rovinju 18. srpnja u 15 sati u Rovinju u predjelu zvanom Mondelaco dogodila se prometna nesreća u kojoj je biciklist zadobio teške ozljede. Nesreća se dogodila kada je 30- godišnji mađarski državljanin upravljajući biciklom dolaskom u blagi desni zavoj izgubio nadzor nad upravljačem bicikla na djelu gdje se asfaltni dio spaja s makadamskim putem te pao na tlo. U prometnoj nesreći vozač bicikla zadobio je teške ozljede zbog kojih je zadržan u OB Puli.



Stranica