Najava akcije "Policija među građanima" u Medulinu

Slika /PU_I/policija-među-građanima.gif

U četvrtak, 12. kolovoza 2010. godine od 17 do 19 sati u Medulinu, u kod fontane u ulici Osipovica u suradnji s općinom Medulin, policijski službenici kontakt policije PP Pula, Postaje prometne policije Pula, Postaje Pomorske policije te policijski službenici austrijske policije održat će promotivno - preventivnu akciju „Policija među građanima“, kao nastavak sličnih akcija koje su održavane tijekom travnja i svibnja ove godine.

Foto: PU istarska


U četvrtak,  12. kolovoza 2010. godine od 17 do 19 sati
u Medulinu, kod fontane u ulici Osipovica u suradnji s općinom Medulin, policijski službenici kontakt policije PP Pula, Postaje prometne policije Pula, Postaje pomorske policije Pula te policijski službenici austrijske policije održat će promotivno - preventivnu akciju „Policija među građanima“, kao nastavak sličnih akcija koje su održavane tijekom travnja i svibnja ove godine.
 
Ovog puta, uz neizostavnu temu prometnih pravila i prometne kulture građanima, jedna od tema bit će razvijanje međusobne suradnje građana i policije na prevenciji kaznenih djela naročito u vrijeme turističke sezone te upoznavanje s djelokrugom rada policajaca Postaje pomorske policija.

 Stanovnicima Medulina, stranim i domaćim gostima dijelit će se promotivni letci, vozači će moći provjeriti negativne bodove, a za najmlađe i njihove roditelje pripremljen je improvizirani pješački prijelaz i školski semafor.

Građani će također moći upoznati kontakt policajca u Medulinu od kojeg će dobiti informacije o tome koje su dobrobiti koje donosi projekt „Policija u zajednici“.

Navedena akcija  bila je najavljena za dan 5. kolovoza, no zbog loših vremenskih uvjeta nije održana.
 


Stranica