Prometna nesreća s ozlijeđenim osobama kraj Buja

Slika PU_I/policajac_autocesta01.jpg

Jučer 2. kolovoza na dionici ceste D21 (Buje – Ponteporton) u blizini naselja Krasica dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila teške, a tri osobe lakše tjelesne ozljede.

Foto: ilustracija

Jučer 2. kolovoza na dionici ceste D21 (Buje – Ponteporton)  u blizini naselja Krasica dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila teške, a tri osobe lakše tjelesne ozljede.

Nezgoda se dogodila kada je 40-godišnji državljanin Poljske upravljajući osobnim automobilom marke Toyota nizozemskih nacionalnih oznaka krečući se iz smjera Buja u smjeru Ponteportona poradi ne držanja strane kretanja vozila prešao u lijevu prometnu traku pri čemu je došlo do udara prednjeg lijevog djela Toyote u prednji lijevi dio osobnog automobila marke VW Golf bosanskohercegovačkih nacionalnih oznaka kojim je upravljao 55-godišnji državljanin BiH, a koji je dolazio iz suprotnoga smjera.

U prometnoj nesreći teške ozljede zadobila je suvozačica iz VW Golfa koja je prevezena u OB Pula, dok su oba vozača i putnik iz VW Golfa zadobili lakše ozljede.

Protiv državljanina Poljske slijedi podnošenje kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu.

 


Stranica