Narušavanje javnog reda i mira u Poreču

Slika /PU_I/naselje_medu_mladima.jpg

U ponedjeljak, 2. kolovoza policija je zaprimila dojavu da su u Poreču, u ulici Rade Končara, kod BP INA, dvije osobe povrijeđene. Izlaskom na mjesto događaja zatečeno je dvoje njemačkih državljana 22-godišnjak i 22-godišnjakinja s vidljivim ozljedama po tijelu.

 Foto: ilustracija

U ponedjeljak, 2. kolovoza policija je zaprimila dojavu da su u Poreču, u ulici Rade Končara, kod BP INA, dvije osobe povrijeđene. Izlaskom na mjesto događaja zatečeno je dvoje  njemačkih državljana  22-godišnjak i 22-godišnjakinja s vidljivim ozljedama po tijelu.

Provedenim izvidima utvrđeno je da su se predmetni istog dana oko 3.30 sati nalazili u društvu svojih prijatelja u dobi od 22, 24 i 25 godina. U jednom trenutku su se dvije 22-godišnjakinje odvojile od društva te im je prišla skupina od 5-6 mlađih muških osoba koji su ih na tečnom njemačkom jeziku vrijeđali nakon čega su se  22-godišnjakinje vratile svome društvu te im ispričale što se dogodilo. Nakon toga se  društvo 22-godišnjakinja susrelo nasuprot BP INA sa NN mladićima prilikom čega je došlo do svađe, a potom i tučnjave pri čemu je 22-godišnjak zadobio ozljede u vidu više reznih ozljeda po tijelu dok je 22-godišnjakinja zadobila reznu ozljedu lica, dok su se mladići razbježali.

Njemačkim državljanima liječnička pomoć je pružena u OB Pula pri čemu su ozljede okvalificirane kao lake tjelesne ozljede. Policija traga za sudionicima događaja.



Stranica