Uhićeni kradljivci bicikla

Slika PU_I/vijesti/bicikl-trek.jpg

Porečka je policija provedenim kriminalističkim istraživanjem nad četvoricom mladića u dobi od 17 i 19 godina s područja Kaštelir – Labinci utvrdila osnovanu sumnju da su počinili kazneno djelo teške krađe provaljivanjem. Osnovano se sumnja da su u jutarnjim satima 21. kolovoza provalili u priručno skladište za bicikle ispred hotela u TN Borik u Poreču i potom otuđili bicikl marke Trek vrijedan više desetaka tisuća kuna u vlasništvu 38-godišnjeg austrijskog državljanina. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja protiv sve četvorice slijedi podnošenje kaznene prijave nadležnom odvjetništvu redovnim putem.

Foto: PU istarska


Porečka je policija provedenim kriminalističkim istraživanjem nad četvoricom mladića u dobi od 17 i 19 godina s područja Kaštelir – Labinci utvrdila osnovanu sumnju da su počinili kazneno djelo teške krađe provaljivanjem. Osnovano se sumnja da su u jutarnjim satima 21. kolovoza provalili u priručno skladište za bicikle ispred hotela u TN Borik u Poreču i potom otuđili bicikl marke Trek vrijedan više desetaka tisuća kuna u vlasništvu 38-godišnjeg austrijskog državljanina.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja protiv sve četvorice slijedi podnošenje kaznene prijave  nadležnom odvjetništvu redovnim putem.

 


Stranica