Zatvoren zbog krađa

Slika PU_I/uhicenik01.jpg

U Istražni centar Županijskoga suda u Puli, pulska je policija privela 26-godišnjaka iz Pule zbog osnovane sumnje da je u periodu od 28. srpnja do 22. kolovoza na području Medulina i Pule počinio devet kaznenih djela i to jedno kazneno djelo razbojničke krađe, sedam kaznenih djela teške krađe i jedno kazneno djelo krađe.


Foto:
Ilustracija 
U Istražni centar Županijskog suda u Puli, pulska je policija privela 26-godišnjaka iz Pule zbog osnovane sumnje da je u periodu od 28. srpnja do 22. kolovoza na području Medulina i Pule počinio devet kaznenih djela i to jedno kazneno djelo razbojničke krađe, sedam kaznenih djela teške krađe i jedno kazneno djelo krađe.

Osnovano se sumnja da je 28. srpnja oko 12.15 sati u Puli u ulici Uspon sv. Stjepana počinio kazneno djelo razbojničke krađe na štetu 33-godišnjaka iz Pule na način da mu je otuđio lijek koji je prethodno zatražio, a potom je u namjeri da zadrži ukradeni predmet nožem mu nanio lakše ozljede. 

Također se osnovano sumnja da je u Vinkuranu i Banjolama provalio u osobni automobil marke Ford Fusion i vikendicu, a potom iz unutrašnjosti ukrao navigacijski uređaj, mobitel, odjevne predmete, novac i osobne dokumente na štetu stranih državljana.   Na području Pule je u ulicama Riva, Trg Nimfeja i Veruda provalio u tri osobna automobila i tri kamp prikolice iz kojih je na štetu stranih državljana ukrao raznu tehničku robu, odjevne predmete, novac i osobne dokumente. Ukupna materijalna šteta koju je počinio kaznenim djelima procijenjena je više desetaka tisuća kuna.

 


Stranica