Uhićen provalnik u stanove i automobile

Slika PU_I/uhicenik01.jpg

Pulska je policija u Istražni centar Županijskog suda u Puli, 3. rujna u 11,30 sati privela 20-godišnjaka iz Pule zbog osnovane sumnje da je počinio sedam kaznenih djela teške krađe provaljivanjem na području Pule i Medulina.

Foto: Ilustracija
Pulska je policija u Istražni centar Županijskog suda u Puli, 3. rujna u 11,30 sati privela  20-godišnjaka iz Pule zbog osnovane sumnje da je počinio sedam kaznenih djela teške krađe provaljivanjem na području Pule i Medulina.
Osnovano se sumnja da je u mjesecu prosincu 2009. godine u Kranjčevićevoj ulici u Puli provalio u stan i potom iz unutrašnjosti ukrao raznu tehničku robu. U periodu od 1. lipnja do 22. kolovoza 2010. godine je   u Spinčićevoj ulici provalio u stan i iz unutrašnjosti ukrao razni zlatni nakit i tehničku robu, a potom je   na području Medulina, u Vinkuranu , te u Puli u  ulici  Veruda i   na parkiralištu u ulici Trg Nimfeja  provalio u tri osobna automobila i dva kampera i   iz unutrašnjosti ukrao raznu tehničku i odjevne predmete oštetivši  strane i domaće državljane za više desetaka tisuća kuna.


Stranica