Dvije prometne nesreće

Slika PU_I/policija03.jpg

Na cesti Bale - Vodnjan se jučer 8. rujna oko 17.15 sati dogodila prometna nesreća u kojoj su tri osobe zadobile lakše ozljede. Nesreća se dogodila kada je 32-godišnjak iz Pule upravljajući osobnim automobilom marke Hyundai, iz smjera Bala prema Vodnjanu na ravnom dijelu kolnika zbog neprilagođene brzine

Foto: Ilustracija 

Na cesti Bale - Vodnjan se jučer 8. rujna oko 17.15 sati dogodila prometna nesreća u kojoj su tri osobe zadobile lakše ozljede. Nesreća se dogodila kada je 32-godišnjak iz Pule upravljajući osobnim automobilom marke Hyundai, iz smjera Bala prema Vodnjanu na ravnom dijelu kolnika zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad automobilom i izbjegavajući udar u zadnji dio jednog automobila koji se kretao u istom smjeru,  započeo s naglim kočenjem te u potpunosti prešao na suprotnu stranu kolnika pri čemu je došlo do kontakta prednjeg dijela osobnog automobila marke Hyundai i prednjeg lijevog dijela osobnog automobila marke Peugeot 206, pulskih reg. oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 38-godišnjak s područja Poreča. U prometnoj nesreći lakše ozljede zadobila su oba vozača i suvozač iz Peugeota.

 
 

Jučer oko 15.30 sati na cesti Žbandaj - Sv. Lovreč dogodila se prometna nesreća u kojoj je nastala materijalna šteta, a ozlijeđenih osoba nije bilo. Nesreća se dogodila kada je 49-godišnji rumunjski državljanin upravljajući osobnim automobilom marke Citroen Berlingo, rumunjskih nac. oznaka,  iz smjera Žbandaja u smjeru sv. Lovreča, u oštrom desnom zavoju zbog neprilagođene brzine sletio s kolnika u nisko raslinje, te  je došlo do prevrtanja automobila na krov.

 


Stranica