U dvije prometne nesreće kraj Bala ozlijeđeno 13 osoba

Slika PU_I/PN bale.jpg

Današnjeg dana, 18. rujna oko 9.20 sati nedaleko Bala dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe zadobile teške, a deset lakše ozljede. Nesreća se dogodila kada je 57-godišnjak iz Pazina upravljajući teretnim automobilom marke MAN, pulskih reg. oznaka iz smjera Pule prema Balama, zbog neprilagođene brzine i mokrog i klizavog kolnika

Foto: PU istarska
Današnjeg dana, 18. rujna oko 9.20 sati nedaleko Bala dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe zadobile teške, a deset lakše ozljede. Nesreća se dogodila kada je 57-godišnjak iz Pazina upravljajući teretnim automobilom marke MAN, pulskih reg. oznaka  iz smjera Pule prema Balama, zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad teretnim automobilom  sletio u  desno izvan kolnika, pa se u zanošenju vratio na kolnik gdje se sudario s autobusom kojim je iz suprotnog smjera upravljao 44-godišnjak iz Zagreba. U prometnoj nesreći  vozač i  33-godišnji suvozač iz autobusa  zadobili su teške ozljede zbog kojih su zadržani u OB Puli,  a deset putnika lakše  ozljede.  U trenutku nesreće u autobusu je bilo deset putnika.

Neposredno nakon navedene  prometne nesreće dogodila se još jedna prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila lakše ozljede. Naime, nesreća se dogodila kada je 46-godišnjak  iz Pule upravljajući osobnim automobilom marke Land Rover, pulskih reg. oznaka, iz smjera Pule prema Balama nailaskom na kolonu vozila koja je bila zaustavljena radi vršenja očevida prometne nesreće, uslijed neprilagođene brzine izgubio nadzor nad osobnim automobilom, prešao na suprotnu stranu kolnika i u zanošenju udario u teretni automobil marke Fiat Ducato, pulskih reg. oznaka kojim je upravljao 64-godišnjak  iz Rovinja. U prometnoj nesreći 64-godišnji vozač teretnog automobila zadobio je lakše ozljede.


Stranica