Uhićeni provalnik i kradljivac

Slika PU_I/uhicenik03.jpg

Pulska je policija provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 18-godišnjakom s područja Podravske Moslavine utvrdila osnovanu sumnju da je počinio kazneno djelo oduzimanje tuđe pokretne stvari. Osnovano se sumnja da je dana 13. ožujka u Nazorovoj ulici u Puli ukrao osobni automobil marke Zastava Yugo 45 u vlasništvu 47-godišnjaka iz Pule a koji je 14. ožujka pronađen u ulici Monte Zaro u Puli. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja protiv 18-godišnjaka slijedi podnošenje posebnog izvješća nadležnom državnom odvjetništvu redovnim putem. Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 25-godišnjakom s područja Fažane utvrđena je osnovana sumnja da je počinio kazneno djelo krađe. Osnovano se sumnja da je 21. rujna oko ponoći u ulici Mimoza u Valbandonu iz dvorišta ukrao 40 komada praznih staklenih boca. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja protiv 25-godišnjaka slijedi podnošenje kaznene prijave zbog kaznenog djela krađe redovnim putem.

Foto: Ilustracija 

Pulska je policija provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 18-godišnjakom s područja Podravske Moslavine utvrdila osnovanu sumnju da je počinio kazneno djelo oduzimanje tuđe pokretne stvari. Osnovano se sumnja da je dana 13. ožujka u Nazorovoj ulici u Puli ukrao osobni automobil marke Zastava Yugo 45 u vlasništvu 47-godišnjaka iz Pule a koji je 14. ožujka pronađen na  Monte Zaru u Puli. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja protiv 18-godišnjaka slijedi podnošenje posebnog izvješća nadležnom državnom odvjetništvu redovnim putem.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 25-godišnjakom s područja Fažane utvrđena je osnovana sumnja da je počinio kazneno djelo krađe. Osnovano se sumnja da je 21. rujna oko ponoći u ulici Mimoza u Valbandonu iz dvorišta ukrao 40 komada praznih staklenih boca. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja protiv 25-godišnjaka slijedi podnošenje kaznene prijave zbog kaznenog djela krađe redovnim putem.


Stranica