Nadopuna kriminalističkog istraživanja - pucnjava u Kašteliru

Slika PU_I/uhicenik01.jpg

Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 45-godišnjakom iz Poreča utvrđena je osnovana sumnja da je počinio kazneno djelo dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom i dva kaznena djela teška tjelesna ozljeda u pokušaju.


Foto: Ilustracija  

Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 45-godišnjakom iz Poreča utvrđena je osnovana sumnja da je počinio kazneno djelo dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom i kazneno djelo teška tjelesna ozljeda u pokušaju.

Osnovano se sumnja da se 45-godišnjak jučer, 22. rujna  oko 13.30 sati na terasi ugostiteljskog objekta u Kašteliru sastao s 36-godišnjakom  s područja Kaštelira poradi razgovora oko posla pri čemu se u razgovor uključio 39-godišnjak iz Kaštelira koji je sjedio za susjednim stolom, pri čemu je došlo do  verbalnog, a potom i fizičkog sukoba u kojem je 45-godišnjak drškom od revolvera i teleskopskom palicom nanio ozljede  obojici, te krenuo prema automobilu pri čemu je  iz revolvera ispalio hitac  u cilju zastrašivanja, te napustio mjesto događaja.

U sukobu 36-godišnjak i 39-godišnjak su zadobili lakše ozljede koje su im utvrđene u OB Puli.

Oko 20.25 sati 45-godišnjak je uhićen i nakon provedenog kriminalističkog istraživanja će uz kaznenu prijavu tijekom današnjeg dana biti   priveden istražnom sucu Županijskog suda u Puli.

 
 


Stranica