Prometne nesreće kraj Poreča i Rovinja

Slika PU_I/auto_policija06.jpg

Jučer 30. rujna oko 15 sati na kolniku ŽC 5002 (Poreč – Tar), Gornji Špadići, kod raskrižja s ulicom Špadići, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila lakše ozljede. Nesreća se dogodila kada je 58-godišnjak s područja Poreča upravljajući teretnim vozilom marke VW Cady pulskih reg. oznaka kod navedenog raskrižja zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom i frontalno se sudario s motociklom marke Piagio, pulskih reg. oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 54-godišnjak iz Poreča. Nakon čega je motocikl odbačen u desno i udario u prednju stranu osobnog automobila marke VW Golf kojim je upravljao 25-godišnjak s područja Vukovara. U prometnoj nesreći vozač motocikla je zadobio zasad neutvrđene ozljede Oko 19.30 sati, 30. rujna u ulici Matije Vlačića Ilirika u Rovinju dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila lakše ozljede. Nesreća se dogodila kada se 57-godišnjak iz Rovinja upravljajući osobnim automobilom marke Citroen Berlingo pulskih reg. oznaka, pod utjecajem alkohola od 2,83 g/kg, kolnikom navedene ulice na ravnom dijelu ceste, nije se automobilom kretao sredinom obilježene prometne trake te je prednjom desnom stranom automobila izašao izvan kolnika i udario u kameni stup nakon čega se prevrnuo na lijevu bočnu stranu. U prometnoj nesreći 57-godišnjak je zadobio lakše ozljede.

Foto: Ilustracija

Jučer 30. rujna oko 15 sati na kolniku ŽC 5002 (Poreč – Tar), Gornji Špadići, kod raskrižja s ulicom Špadići,  dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba  zadobila  ozljede. Nesreća se dogodila kada je 58-godišnjak s područja Poreča upravljajući teretnim vozilom marke VW Caddy, pulskih reg. oznaka, kod navedenog raskrižja  zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom i frontalno se  sudario s motociklom marke Piaggio, pulskih reg. oznaka,  kojim je iz suprotnog smjera upravljao 54-godišnjak iz Poreča. Nakon sudara motocikl je odbačen u desno i udario u  prednju stranu osobnog automobila marke VW  Golf kojim je upravljao 25-godišnjak s područja Vukovara. U prometnoj nesreći vozač motocikla je zadobio zasad neutvrđene ozljede.

Oko 19.30 sati, 30. rujna u ulici Matije Vlačića Ilirika u Rovinju dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila lakše ozljede. Nesreća se dogodila kada se 57-godišnjak iz Rovinja upravljajući osobnim automobilom marke Citroen Berlingo, pulskih reg. oznaka, pod utjecajem alkohola od 2,83 g/kg, kolnikom navedene ulice na ravnom dijelu ceste, nije se  automobilom kretao sredinom obilježene prometne trake, te je prednjom desnom stranom automobila izašao izvan kolnika i udario u kameni stup   nakon čega se prevrnuo na lijevu bočnu stranu. U prometnoj nesreći 57-godišnjak je zadobio lakše ozljede.



Stranica