Tri prometne nesreće s lakšim posljedicama

Slika PU_I/auto_policija03.jpg

U subotu, 2. listopada oko 9.30 sati na autocesti A9 Vodnjan-Kanfanar dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe zadobile lakše ozljede. Nesreća se dogodila kada je 42-godišnjak iz Pule koji je upravljajući osobnim automobilom marke VW Caddy, pulskih reg. oznaka kolnikom autoceste A9, iz smjera Vodnjana u smjeru Kanfanara, izgubio nadzor nad automobilom u trenutku kada je u vožnji pukla guma, na zadnjem kotaču nakon čega je prešao na suprotnu stranu kolnika , sletio izvan kolnika preko uzdignutog rubnjaka na kamenu površinu i prednjim dijelom udario u kameno uzvišenje, te se prevrnuo na bočnu stranu. U prometnoj nesreći lakše ozljede zadobili su putnici iz automobila, 45-godišnjakinja i šestogodišnje dijete. Oko 16.15 sati se na državnoj cesti Loborika –Marčana dogodila prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila lakše ozljede. Nesreća se dogodila kada je 27-godišnjakinja iz Pule upravljajući osobnim automobilom marke Fiat Punto, pulskih reg. oznaka kolnikom nerazvrstane ceste, iz smjera Muntića, prilikom uključivanja na državnu cestu, oduzela prednost prolaska motociklu marke Gillera, pulskih reg. oznaka kojim je kolnikom državne ceste, iz smjera Loborike prema Marčani, upravljao 23-godišnjak iz Pule, te je došlo do udara prednjeg dijela automobila i prednjeg dijela motocikla. U prometnoj nesreći vozač motocikla je zadobio lakše ozljede. U nedjelju, 3. listopada oko 1. 40 sati na cesti Labin –Rabac dogodila se prometna nesreća u kojoj je lakše ozljede zadobio vozač mopeda. Nesreća se dogodila kada je 17-godišnjak s područja Labina upravljajući mopedom marke Peugeot Speedfight, pulskih reg. oznaka pod utjecajem alkohola od 1.03 g/kg, iz smjera Labina u smjeru Rapca, zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad mopedom , prešao na suprotnu stranu ceste i udario u ivičnjak. U prometnoj nesreći 17-godišnjak je zadobio lakše ozljede.

Foto: Ilustracija

U subotu, 2. listopada oko 9.30 sati na autocesti A9 Vodnjan-Kanfanar dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe zadobile lakše ozljede. Nesreća se dogodila kada je 42-godišnjak  iz Pule koji je  upravljajući    osobnim automobilom marke VW Caddy, pulskih reg. oznaka  kolnikom autoceste A9,  iz smjera Vodnjana u smjeru Kanfanara, izgubio nadzor nad automobilom u trenutku kada je u vožnji pukla guma, na zadnjem  kotaču nakon čega je prešao na suprotnu stranu kolnika , sletio izvan kolnika preko uzdignutog rubnjaka na kamenu površinu i  prednjim dijelom udario u kameno uzvišenje, te se prevrnuo na  bočnu stranu. U prometnoj nesreći lakše ozljede zadobili su putnici iz automobila, 45-godišnjakinja i šestogodišnje dijete.

Istog dana, oko 16.15 sati se na državnoj  cesti Loborika –Marčana dogodila prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila lakše ozljede. Nesreća se dogodila kada je 27-godišnjakinja iz Pule upravljajući osobnim automobilom marke Fiat Punto, pulskih reg. oznaka kolnikom nerazvrstane ceste, iz smjera Muntića,  prilikom uključivanja na državnu cestu, oduzela prednost prolaska motociklu marke Gillera, pulskih reg. oznaka kojim je kolnikom državne ceste, iz smjera Loborike prema Marčani, upravljao 23-godišnjak iz Pule, te je došlo do udara prednjeg dijela automobila i prednjeg dijela motocikla.

U prometnoj nesreći vozač motocikla je zadobio lakše ozljede.

U nedjelju, 3. listopada oko 1. 40 sati na cesti Labin –Rabac dogodila se prometna nesreća u kojoj je lakše ozljede zadobio vozač mopeda. Nesreća se dogodila kada je 17-godišnjak s područja Labina upravljajući mopedom marke Peugeot Speedfight, pulskih reg. oznaka pod utjecajem alkohola od 1.03 g/kg,  iz smjera Labina u smjeru Rapca,  zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad mopedom , prešao na suprotnu stranu ceste i udario u ivičnjak. U prometnoj nesreći 17-godišnjak je zadobio lakše ozljede.



Stranica