Oduzela joj slobodu i nanijela teške ozljede

Slika PU_I/napad_sakama.jpg

Labinska je policija provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 52-godišnjakinjom iz Labina utvrdila osnovanu sumnju da je počinila kaznena djela protupravno oduzimanje slobode i nanošenje teške tjelesne ozljede na štetu 42-godišnje švicarske državljanke.

Foto: ilustracija 

Labinska je policija provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 52-godišnjakinjom  iz Labina utvrdila osnovanu sumnju da je počinila kaznena djela protupravno oduzimanje slobode i nanošenje teške tjelesne ozljede na štetu 42-godišnje švicarske državljanke.

Naime, 42-godišnjakinja s vidljivim ozljedama po tijelu  je dana 13. studenoga  u Labinu zaustavljala promet i tražila pomoć. U OB Pula konstatirane su joj teške tjelesne ozljede. Prikupljenim obavijestima došlo se do saznanja da ista boravi kod 52-godišnjakinje iz Labina, koja je voditeljica „Kristove zajednice“ u Švicarskoj. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 52-godišnjakinja u stanu fizički napala te na razne načine tukla 42-godišnjakinju, te je 42-godišnjakinja zbog toga što više nije mogla izdržati udarce skočila iz stana preko terase.

Protiv 52-godišnjakinje slijedi podnošenje kaznene prijave zbog kaznenih djela protupravno oduzimanje slobode i nanošenja teške tjelesne ozljede te će tijekom današnjeg dana biti privedena u Istražni centar Županijskoga suda u Puli.



Stranica