Tučnjava na Verudeli

Slika PU_I/napad_nozem.jpg

U nedjelju, 28. studenoga oko 5 sati policija je zaprimila dojavu da je u Puli, na Verudeli kod tvrđave Fort Bourguignon, došlo do tučnjave između više osoba.

Foto: ilustracija

U nedjelju, 28. studenoga oko 5 sati policija je zaprimila dojavu da je u Puli, na Verudeli kod tvrđave Fort Bourguignon, došlo do tučnjave između više osoba. U sukobu su sudjelovali 24-godišnjak i 23-godišnjak s jedne te 21-godišnjak i 17-godišnjak s druge strane.

Dolaskom policije, nedaleko mjesta događaja zatečeni su 24-godišnjak i 23-godišnjak, dok su 21-godišnjak i 17-godišnjak zbog zadobivenih ozljeda prevezeni u OB Pula. Na mjestu događaja proveden je očevid pri čemu su  izuzeti tragovi i predmeti koji će biti proslijeđeni na vještačenje u Centar za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja „Ivan Vučetić“ u Zagrebu.

Kvalifikacijom ozljeda utvrđeno je da je 21-godišnjak zadobio lakše tjelesne ozljede u vidu ubodne rane u lijevu stranu prsišta i reznu ranu desne nadlaktice, dok je 17-godišnjak zadobio teške tjelesne ozljede (opasne po život) u vidu ubodne rane lijeve strane prsišta te ubodnu ranu lijeve podlaktice.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 23-godišnjak počinio kazneno djelo teška tjelesna ozljeda te je priveden istražnom sucu Županijskog suda u Puli, dok će protiv ostalih sudionika biti podnesena kaznena prijava zbog kaznenog djela sudjelovanje u tučnjavi redovnim putem.



Stranica