Dolijao višestruki počinitelj kaznenih djela

Slika PU_I/uhicenik02.jpg

Labinska je policija provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 46-godišnjakom iz Siska utvrdila osnovanu sumnju da je od rujna do studenoga 2010. godine počinio ukupno 43 kaznena djela

Foto: ilustracija

Labinska je policija provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 46-godišnjakom iz Siska utvrdila osnovanu sumnju da je od rujna do studenoga 2010. godine počinio ukupno 43 kaznena djela i to: na području PP Labin 7 KD Krađe, na području PP Rovinj 4 KD Krađe, na području PP Buje 5 KD Krađe,  na području PP Umag 1 KD Krađe i 2 KD Računalne prijevare, na području PP Pazin 4 KD Krađe i 2 KD Računalne prijevare, na području PP Poreč 9 KD Krađe, na području  PP Pula 2 KD Krađe.

Tijekom kriminalističkog istraživanja u koje su se uključili i policijski službenici PU primorsko goranske utvrđena  je  osnovana sumnja da je 46-godišnjak i  na području njihove PU počinio 7 KD Krađe.

U sklopu kriminalističkog istraživanja izvršena je pretraga prostora i vozila koje koristi 46-godišnjak pri čemu je  pronađen dio  predmeta  koji potječu od izvršenja kaznenih djela.

Jučer, 1. prosinca u 22 sata 46-godišnjak je priveden u Istražni centar Županijskoga suda u Puli.

Kriminalističko istraživanje se nastavlja.



Stranica