Mjesec borbe protiv ovisnosti - najava aktivnosti u Puli

Slika PU_I/pas1.jpg

U subotu 11. prosinca u vremenu od 10 do 12 sati na gradskoj tržnici u Puli, PU istarska, PP Pula organizira info punkt „Promocija zdravih stilova života“.

Foto: PU istarska

U subotu 11. prosinca u vremenu od 10 do 12 sati na gradskoj tržnici u Puli, PU istarska, PP Pula organizira info punkt „Promocija zdravih stilova života“, na kojem će pored predstavnika policije informacije građanima u svezi problematike ovisnosti dati i ostale ustanove koje se bave prevencijom ovisnosti: Služba za prevenciju ovisnosti i zaštitu mentalnog zdravlja,  Obiteljski centar Istarske županije, Udruga Institut iz Pule, udruga mladih ZUM iz Pule.

Tijekom akcije građani će dobiti informacije o štetnosti zlouporabe opojnih droga, o ustanovama na području grada Pule koje se bave tom problematikom, a istima će se kao promocija zdravog stila života dijeliti voće.

Tom prigodom će službeni pas za detekciju droga PU istarske izvesti demonstrativnu vježbu pronalaženja droge na osobnom automobilu.

Kao što je već najavljeno  u periodu od 15. studenoga do 15. prosinca obilježava se mjesec borbe protiv ovisnosti, te će tako i PU istarska nastojati putem ove preventivne aktivnosti u suradnji s partnerima potaknuti one kojima je pomoć potrebna da se obrate i potraže ju na onom mjestu koje smatraju da će upravo njima najviše pomoći.



Stranica