Narušavali javni red i mir

Slika PU_I/naselje_medu_mladima.jpg

U subotu, 25. Prosinca oko 3.45 sati u disco clubu Monte Serpente u Puli došlo je do narušavanja javnog reda i mira od strane više osoba.

Foto: ilustracija  

U subotu, 25. prosinca oko 3.45 sati u disco clubu Monte Serpente u Puli došlo je do narušavanja javnog reda i mira od strane više osoba.

Naime, 34-godišnjak iz Marčane je prišao 18-godišnjaku iz Valbandona i upozorio ga da ne prosipava pivo, kada je to vidio 24-godišnjak iz Valbandona prišao im je pri čemu  je došlo do verbalnog sukoba i naguravanja između 34-godišnjaka i 24-godišnjaka. Potom je 34-godišnjak otišao po 30-godišnjaka iz Pule te su zajedno fizički napali 24-godišnjaka, kojom prilikom  ih je 19-godišnjakinja iz Pule (djevojka od 24-godišnjaka) pokušala razdvojiti, ali ju  je 30-godišnjak odgurnuo i vrijeđao pogrdnim riječima. Zatim je 30-godišnjak fizički napao i 18-godišnjaka dok je 34-godišnjak napao 23-godišnjaka iz Valbandona koji se tamo zatekao.

Po završetku prekršajne obrade protiv 34-godišnjaka i  30-godišnjaka slijedi podnošenje optužnog prijedloga zbog počinjenih prekršaja iz čl. 6.  Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, dok protiv 24-godišnjaka slijedi podnošenje optužnog prijedloga iz čl. 13. istog Zakona.

Kriminalističko istraživanje se nastavlja u cilju utvrđivanja svih okolnosti događaja.



Stranica