Prometna nesreća s ozlijeđenim osobama

Slika PU_I/mokri kolnici.jpg

Noćas, oko 0.30 sati na cesti Vodnjan - Juršići dogodila se prometna nesreća u kojoj je šest osoba zadobilo lakše tjelesne ozljede.

Foto: ilustracija

Noćas, oko 0.30 sati na cesti Vodnjan - Juršići dogodila se prometna nesreća u kojoj je šest osoba zadobilo lakše tjelesne ozljede.

Nesreća se dogodila kada je 21-godišnjak s područja Svetvinčenta upravljajući osobnim automobilom marke Fiat Bravo pulskih reg. oznaka  iz smjera mjesta Juršići u smjeru Vodnjana pod utjecajem alkohola od 1,26 g/kg, uslijed neprilagođene brzine u dugom blagom nepreglednom zavoju udesno izgubio nadzor nad automobilom te izletio van kolnika gdje je došlo do prevrtanja vozila te se ponovno vratio na kolnik. U tom se trenutku kolnikom ceste Juršići - Vodnjan  također  kretao osobni automobil marke Fiat Bravo pulskih reg. oznaka,  kojim je neprilagođenom brzinom  upravljao   22-godišnjak  iz Vodnjana pod utjecajem alkohola od 0,34 g/kg te je prednjim dijelom automobila udario u zaustavljeni osobni automobil Fiat Bravo.

U prometnoj nesreći lakše tjelesne ozljede zadobila su oba vozača, te 23-godišnjak s područja Barbana, 21-godišnjakinja iz Bošnjaka i 20-godišnjakinja iz Osijeka - putnici iz Fiat Brava  kojim je upravljao 21-godišnjak,  i 21-godišnjakinja iz Osijeka – putnica iz Fiat Brava kojim je upravljao 22-godišnjak.

Protiv oba vozača slijedi podnošenje optužnih prijedloga zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.



Stranica