Preprodavao drogu na području Umaga

Slika PU_I/heroin.jpg

Umaška policija privela je u Istražni centar Županijskog suda u Puli 29-godišnjaka s područja Umaga za kojeg se osnovano sumnja da je tijekom prosinca 2010., te siječnja i veljače 2011. godine preprodavao heroin osobama s područja Umaga.

Foto: ilustracija  

Umaška policija je jučer poslijepodne privela u Istražni centar Županijskog suda u Puli 29-godišnjaka s područja Umaga za kojeg se osnovano sumnja da je tijekom prosinca 2010., te siječnja i veljače 2011. godine preprodavao heroin osobama s područja Umaga. Pretragom stana koji počinitelj koristi u Umagu, pronađeno je više paketića s heroinom pripremljenih za preprodaju, više vrsta tableta u originalnom pakovanju koje se nalaze na popisu opojnih droga, digitalna vaga, novac, mobiteli. Nadalje je utvrđeno da mu je u poslu pomagao 36-godišnjak iz Umaga, a pretragom stana koji on koristi pronađeno je nekoliko tableta koje se nalaze na popisu opojnih droga, a za koje 36-godišnjak nije posjedovao liječnički recept. Obavljen je razgovor i sa djevojkom 29-godišnjaka, 26-godišnjakinjom iz Umaga, koja je tada dragovoljno predala policiji tabletu koja se nalazi na popisu opojnih droga, a za koju nije imala valjani liječnički recept.

Protiv 36-godišnjaka i djevojke kaznena prijava zbog zlouporabe opojnih droga podnosi se redovnim putem.

Obojica počinitelja policiji su poznati od ranije. 29-godišnjak je više puta prijavljivan zbog kaznenih djela zlouporabe opojnih droga, posjedovanja, preprodaje i davanja droge na uživanje drugima osobama. 36-godišnjak je osim po kaznenim djelima zlouporabe opojnih droga, policiji poznat i po činjenu teških krađa.



Stranica