Međunarodna biciklistička utrka ''Istarsko proljeće''

Slika PU_I/kamera_149.jpg

Tijekom predstojećeg vikenda, odnosno u razdoblju od 18. do 20. ožujka, na istarskim prometnicama održat će se međunarodna biciklistička utrka.

 

Foto: PU istarska

 

Tijekom predstojećeg vikenda, odnosno u razdoblju od 18. do  20. ožujka, na istarskim prometnicama održat će se međunarodna biciklistička utrka pod nazivom  ''Istarsko proljeće''. Utrka će se voziti u tri etape, i to:

 

  • I. etapa dana 18. ožujka, sa startom u 11,00 sati iz Zelene Lagune kod Poreča, preko grada Poreča, na  Žbandaj , Tinjan, Podberam, Pazin, Žminj, Barban, Vodnjan, Svetvinčentu, Žminj, Svetu Katarinu, Potpićan, Kršan, Voziliće i ciljem u Labinu oko 14,00 sati.
  • II. etapa dana 19. ožujka, sa startom u 11,00 sati iz Vrsara, preko Limskog kanala, na Rovinjsko selo, Rovinj, Bale, Sošiće, Kanfanar, Žminj, Lokvenščak, Gračišće, Pićan, Potpićan, Kršan, Šušnjevicu, Dolenju Vas, Lupoglav, Buzet, Istarske toplice i  ciljem u Motovunu oko 14,35 sati.
  • III. etapa dana 20. ožujka, sa  startom u 11,00 sati iz Pazina, preko Tinjana, na Badernu, Vrvare, Tar, Novigrad, Brtoniglu, Buje, Krasicu, Ponte Porton, Motovun, Karojbu, Tinjan, Badernu, Sveti Lovreč, Vrh Lima, Vrsar, Funtanu i ciljem u Zelenoj Laguni oko 14,15 sati.

Biciklističku utrku osiguravat će osoblje organizatora i policijski službenici, stoga molimo vozače da u slučaju nailaska na biciklističku utrku postupaju po zapovijedima policije ili drugih osoba na temelju ovlaštenja.



Stranica