Palili baklje na utakmici

Slika PU_I/stadion navijači.JPG

Provedenim policijskim izvidima nakon nogometne utakmice 1. HNL između NK ''Istra1961" i GNK "Dinamo", koja je odigrana 16. travnja od 20,10 do 22,00 sata u Puli, Marsovo Polje bb, otkriveni su pripadnici navijačke skupine "Demoni" koji su na sjevernoj tribini nogometnog stadiona "Aldo Drosina" zapalili pirotehnička sredstva – baklje i ubacili ih u teren.

Foto: Ilustracija  

Provedenim policijskim izvidima nakon nogometne utakmice 1. HNL između NK ''Istra1961" i GNK "Dinamo", koja je odigrana 16. travnja od 20,10 do 22,00 sata u Puli, Marsovo Polje bb, otkriveni su   pripadnici navijačke skupine "Demoni" koji su na sjevernoj tribini nogometnog stadiona "Aldo Drosina"  zapalili pirotehnička sredstva – baklje i ubacili ih u teren.

Obavljenim uvidom u video zapis ponašanja navijača na navedenoj tribini, utvrđeno je da su 33-godišnjak iz Pule i 16-godišnjak iz Medulina, među pripadnicima navijačke skupine "Demoni", zapalili svaki po jednu baklju  i bacili je na travnjak nogometnog stadiona.

Zbog navedenog protupravnog ponašanja, obojici su subotu, 23. travnja u Policijskoj postaji Pula izrečene mjere opreza – zabrane prisustvovanja nogometnim utakmicama NK "Istra 1961" u trajanju od osam dana te će se protiv njih podnijeti optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima.



Stranica