Ubojstvo kod Poreča

Slika PU_I/policija05.jpg

Porečka policija provodi kriminalističko istraživanje nad 58-godišnjakom iz Poreča zbog sumnje da je počinio kazneno djelo ubojstva.

Foto: Ilustracija 

 

Porečka policija provodi kriminalističko istraživanje nad 58-godišnjakom iz Poreča zbog sumnje da je počinio kazneno djelo ubojstva.

Naime, jučer oko 17 sati u obiteljskoj kući u mjestu Bonaci, gdje je posljednja dva mjeseca 58-godišnjak živio u izvanbračnoj vezi s 47-godišnjakinjom iz Fažane, došlo je do sukoba između partnera. Povod sukoba bila je ženina odluka o selidbi iz obiteljske kuće, koja se 58-godišnjaku nije svidjela te nakon što je nije uspio razuvjeriti da promijeni mišljenje, muškarac je 47-godišnjakinju udario metalnom palicom, a potom je uzeo nož te joj zadao više ubodnih rana po tijelu. Žena je ubrzo prevezena u OB Pula, gdje je zbog težine zadobivenih ozljeda preminula sinoć oko 19,30 sati.

Na mjestu događaja, gdje su pronađena sredstva izvršenja, uz prisutnost istražne sutkinje Županijskog suda u Puli obavljen je očevid, a naložena je i  obdukcija tijela.

Osumnjičeni 58-godišnjak je uhićen te se nalazi u Policijskoj postaji Poreč. Policiji je i ranije poznat po nasilničkom ponašanju, ali prema bivšoj izvanbračnoj supruzi te će se tijekom današnjeg dana, po završetku kriminalističkog istraživanja, privesti u Istražni centar Županijskog suda u Puli.   



Stranica