Najava preventivno-edukativne akcije u Labinu i Rapcu

Slika PU_I/plaza-kradje-web.jpg

U sklopu preventivnih aktivnosti koje se poduzimaju s ciljem podizanja razine stanja sigurnosti za vrijeme trajanja turističke sezone, Policijska postaja Labin će u suradnji sa Gradom Labinom i turističkom zajednicom Grada Labina, u petak (10. lipnja) u vremenu od 10 do 12 sati, u Rapcu, na Rivi i u subotu (11. lipnja), u vremenu od 10 do 12 sati, u Labinu, Trg labinskih rudara, provesti preventivno – edukativnu akciju pod nazivom ''Prevencija kriminaliteta''.

Foto: PU istarska 

U sklopu preventivnih aktivnosti koje se poduzimaju s ciljem podizanja razine stanja sigurnosti za vrijeme trajanja turističke sezone, Policijska postaja Labin će u suradnji sa Gradom Labinom i turističkom zajednicom Grada Labina,  u petak (10. lipnja) u vremenu od 10 do 12 sati, u Rapcu, na Rivi i u subotu (11. lipnja), u vremenu od 10 do 12 sati, u Labinu, Trg labinskih rudara,  provesti preventivno – edukativnu akciju pod nazivom ''Prevencija kriminaliteta''.

Cilj provođenja aktivnosti je pojačati samozaštitno ponašanje građana grada Labina i okolice, i to edukacijom o načinima prevencije provalnih krađa u kuće, stanove i druge prostore, krađa bicikala, krađa splaže, krađa novčanika (tzv.džeparenje), kao i edukacijom o pravovremenom uočavanju sumnjivih i nepoznatih osoba te načinima dojava korisnih saznanja policijskim službenicima.

Kako je prevencija kriminaliteta jedan od zacrtanih prioriteta i Vijeća za komunalnu prevenciju grada Labina, predstavnici Grada, turističke zajednice i policije će građane o toj problematici informirati prigodnim letcima. 

 

 

Letak ''Provala?! To se može dogoditi i vama''

Letak ''Vaš novčanik u tuđem džepu!''

Letak ''Izbjegnite probleme na plaži''

Letak ''Nemojte ostati bez bicikla!''



Stranica