Nestala osoba: Jeste li vidjeli Dragana Radaljca?

Slika PU_I/Dragan Radaljac.jpg

Policija moli sve građane koji imaju bilo kakva saznanja vezana za nestanak Dragana Radaljca da se jave na telefon 192 ili u najbližu policijsku postaju, a informaciju mogu proslijediti i na e-mail istarska@policija.hr ili policija@mup.gov.hr.

Foto: PU istarska

Policijska postaja Pazin zaprimila je prijavu da se 5. lipnja oko 9.45 sati iz obiteljske kuće u Ulici Poljoprivredne škole u Pazinu udaljio Dragan Radaljac, rođen 26.12.1962. godine u Pazinu, nakon čega se više nije javljao obitelji.

Nestali Dragan visok je 175 cm, krupnije je građe i izraženog trbuha, a ima smeđu kratku, valovitu kosu s izraženom ćelavošću na tjemenu i zatiljku te svijetlo plave oči. Na licu ima brkove i bradu, na desnoj strani vrata trag operativnog zahvata, a nedostaje mu prednji lijevi gornji zub. U trenutku odlaska od kuće, bio je obučen u sivu majcu kratkih rukava, smeđi prsluk, sivo-zelene hlače i bijele tenisice marke Nike.

Policijska uprava istarska moli sve građane koji imaju bilo kakva saznanja vezana za nestanak Dragana Radaljca da sejave na telefon 192 ili u najbližu policijsku postaju, a informaciju mogu proslijediti i na e-mail istarska@policija.hr ili policija@mup.gov.hr.



Stranica