Ozlijedio ga ručnom kosilicom

Slika PU_I/policija natpis i grb.jpg

Jučer oko 15,00 sati bujska je policija zaprimila dojavu o narušavanju javnog reda i mira na području mjesta Škrile, u kojem je jedna osoba lakše ozlijeđena.

Foto: PU istarska

Jučer oko 15,00 sati bujska je policija zaprimila dojavu o narušavanju javnog reda i mira na području mjesta Škrile, u kojem je jedna osoba lakše ozlijeđena.

Provedenim policijskim izvidima, utvrđeno je kako su tijekom jučerašnjeg dana 54-godišnjak iz Ljubešćice i 25-godišnjak iz Buja, obavljali poslove čišćenja i uređivanja zemljišta, u vlasništvu 46-godišnjaka iz Buja. Za vrijeme njihovog rada, primijetili su da ih neprestano fotografira 61-godišnji državljanin Slovenije, a koji je osim njih, fotografirao i vozilo s kojim je dvojac došao na posao. Oko 14,50 sati stariji je muškarac odlučio saznati zašto ih 61-godišnjak neprestano fotografira. Prišao je državljaninu Slovenije, koji je u tom trenutku s ručnom kosilicom kosio travu te ga je upitao za razlog fotografiranja. Nakon što mu 61-godišnjak nije odgovorio, 54-godišnjak je ponovio pitanje, na što se državljanin Slovenije okrenuo ipojačanim gasom, kosilicu usmjerio prema nogama 54-godišnjaka, nanijevši mu lakše tjelesne ozljede. Kako bi spriječio daljnji napad, ozlijeđeni je muškarac odgurnuo od sebe državljanina Slovenije, koji je pritom pao na tlo, nakon čega su se obojica udaljili s mjesta događaja.

Radi počinjenja prekršaja drskog ponašanja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, protiv 61-godišnjeg državljanina Slovenije slijedi podnošenje optužnog prijedloga.



Stranica