Očekivanja u prometu za vikend 8., 9. i 10. srpnja

Slika PU_I/prometna_guzva_naplatne.jpg

Tijekom vikenda od 8. do 10. srpnja na području Istarske županije očekuje se povećana gustoća prometa na ulazu u R. Hrvatsku, na GP Kaštel i Plovanija, na Istarskom „Y“ u smjeru turističkih središta, te na prilaznim cestama većih gradova.

Foto: ilutracija

U petak,  8. srpnja  od 14  do 18 sati na području Istarske županije očekuje se povećana gustoća prometa na ulazu u R. Hrvatsku,  na cestovnim graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija, te na Istarskom „Y“ u smjeru turističkih središta, te na prilaznim cestama većih gradova.

U subotu,  9. srpnja  od 10 do 14 sati na području Istarske županije očekuje se velika gustoća prometa na ulazu u R. Hrvatsku, na cestovnim graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija, te na Istarskom „Y“ u smjeru turističkih središte i na prilaznim cestama većih gradova. Također se očekuje povećana gustoća prometa na izlazu iz R. Hrvatske, tj. na cestovnim graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija, kao i na Istarskom „Y“ u smjeru graničnih prijelaza.

U nedjelju, 10. srpnja  od 14 do 18 sati na području Istarske županije očekuje se povećana gustoća prometa na izlazu iz R. Hrvatske, na cestovnim graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija, te na Istarskom „Y“ u smjeru graničnih prijelaza.



Stranica