Prometna nesreća s ozlijeđenim osobama

Slika PU_I/PN ilustracija.jpg

Jučer 14. srpnja oko 16.50 sati na cesti Banjole – Premantura dogodila se prometna nesreća u kojoj su ozlijeđene tri osobe.

Foto: ilustracija

Jučer  14. srpnja oko 16.50 sati na cesti Banjole – Premantura  dogodila se prometna nesreća u kojoj su ozlijeđene tri osobe.

Nesreća se dogodila kada je 41-godišnjak iz Nuštra,  upravljajući osobnim automobilom marke Audi vinkovačkih reg. oznaka, u mjestu Premantura započeo skretati ulijevo, a  da prethodno nije propustio sva vozila koja su dolazeći iz suprotnog smjera zadržavala smjer svoga kretanja te je u kritičnom trenutku došlo do kontakta prednjeg desnog dijela njegovog automobila  i prednjeg dijela osobnoga automobila marke Audi, slovenskih nac. oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 20-godišnji Slovenski državljanin. Od siline udara Audi slovenskih nac. oznaka odbio se udesno van kolnika gdje se zaustavio na stijenama i prednjim dijelom djelomično u moru.

U prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobio je 41-godišnjak te je zadržan u OB Pula, dok su lakše tjelesne ozljede zadobili 20-godišnjak i 19-godišnja slovenska državljanka, putnica iz Audia, slovenskih nac. oznaka.



Stranica