Bježali na ukradenom vodenom skuteru - traži se pomoć građana

Slika PU_I/pomorac.JPG

Policijski službenici tragaju za nepoznatim muškarce i ženom, mlađe dobi, koji su jučer bježali pomorskoj policiji na ukradenom vodenom skuteru.

Foto: PU istarska

Policija traga za nepoznatim muškarce i ženom, mlađe dobi, koji su jučer bježali pomorskoj policiji na ukradenom vodenom skuteru.

Policijski službenici pomorske policije jučer su oko 19,45 sati kod kampa Indije uočili u glisiranju  skuterom dvije mlađe osobe, vozača muškog spola i suvozačicu, odjevene u crne kratke hlače i majice. Kada su im pristupili radi provjere identiteta, dvojac se dao u bijeg u pravcu lučice Veruda te je službeno plovilo uz uporabu svjetlosnih i zvučnih signala, započelo potjeru za skuterom. Mladić i djevojka sustignuti su nedaleko mola kod Ribarske kolibe, no tada su skuter nasukali na obalu i dalje pobjegli pješice u nepoznatom smjeru.

Obavljenim provjerama, utvrđeno je kako se radi o vodenom skuteru marke Yamaha Wave Runer, VX Cruiser, a koji je ukraden 24. kolovoza u luci Ilovik, vlasništvo 29-godišnjaka iz Malog Lošinja.

Policija intenzivno traga za nepoznatim muškarcem i ženom te moli sve građane koji raspolažu korisnim saznanjima, vezano za spomenuti događaj, da se jave na brojeve  052/538 839 ili 192, u Postaju Pomorske policije Pula u Tršćanskoj 36, a informacije mogu proslijediti i na e-mail istarska@policija.hr.



Stranica