Dan otvorenih vrata prometne policije – „Policija i građani voze zajedno“

Slika /2024/Dan otvorenih vrata, 12.4.2024-2.png

Zbog postavljanja poligona i održavanja aktivnosti, parkirališni prostor Rojca - Pula, Gajeva 3 bit će zatvoren od četvrtka, 11. travnja od 16,30 sati, do petka 12. travnja do 13 sati  

Foto: Ilustracija

Policijska uprava istarska će u petak, 12. travnja, od 9 do 12.30 sati na parkirališnom prostoru društvenog centra Rojc u Puli organizirati dan otvorenih vrata prometne policije - „Policija i građani voze zajedno“. Aktivnost započinje pokaznim treningom sigurne vožnje u kojem će sudjelovati policijski službenici, a nastaviti će se poligonom sigurne vožnje u kojemu će uz policiju sudjelovati i građani.

Na informativnim mjestima provest će se edukacija građana o prometnim nesrećama motociklista i mopedista kao i prezentacija opreme i tehnike koju u radu koristi Postaja prometne policije Pula - Pola.

Zbog postavljanja poligona i održavanja manifestacije parkirališni prostor Rojca  u Gajevoj ulici bit će zatvoren za javnost od četvrtka 11. travnja od 16,30 sati do petka 12. travnja do 13 sati te molimo građane za razumijevanje i pozivamo da koriste alternativna mjesta za parkiranje. Na dan održavanja aktivnosti za sudionike je predviđen ulaz u parkirališni prostor kroz gornji ulaz (ispred ulaza u zgradu društvenog centra Rojc). Iznimno, parkirališni prostor uz zgradu Rojca predviđen je za parkiranje osoba s invaliditetom.
 

Najave