Dvije osobe ozlijeđene u prometnoj nesreći kraj Labina

Slika PU_I/vijesti/auto_policija04.jpg

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 24. studenog oko 21,20 sati na području Labina, jedna je osoba teže, a jedna lakše ozlijeđena. Nesreća se dogodila kada je zasad

Foto: Ilustracija  

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 24. studenog oko 21,20 sati na području Labina, jedna je osoba teže, a jedna lakše ozlijeđena. Nesreća se dogodila kada je zasad neutvrđeni vozač upravljao automobilom Fiat Brava, pulske registarske oznake kolnikom lokalne ceste Švići-Jakomići. Dolaskom u naselje Donji Kralji, vozač je po izlasku iz blagog lijevog zavoja izgubio nadzor nad automobilom sletio van kolnika gdje je udario u zemljano uzvišenje te se automobil prevrnuo na krov  i u klizanju udario u zid.

U trenutku nesreće u automobilu su se nalazili 23-godišnjakinja i  20-godišnjak koji su nakon što su im djelatnici HMP Labin pružili pomoć na mjestu nesreće prevezeni u bolnicu. U nesreći je 23-godišnjakinja teže ozlijeđena te je zadržana na liječenju u KBC Sušak dok su 20-godišnjaku u OB Pula utvrđene lakše ozljede. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje na utvrđivanju okolnosti nastanka nesreće kao i utvrđivanja vozača.



Stranica