Dvoje ozlijeđenih u nesreći

Slika PU_I///prometna nesreća, prevernuto vozilo.JPG

Dvije su osobe ozlijeđene u prometnoj nesreći, koja se dogodila jučer oko 17.50 sati na županijskoj cesti 5096 (Bale-Rovinj) u naselju Kokuletovica

Foto: Ilustracija

Dvije su osobe ozlijeđene u prometnoj nesreći, koja se dogodila jučer oko 17.50 sati na županijskoj cesti 5096 (Bale-Rovinj) u naselju Kokuletovica. Nesreća se dogodila kada je 58-godišnjak upravljao automobilom Škoda, pulske registarske oznake, u smjeru Rovinja, dok je u organizmu imao 1.14 promila alkohola te je dolaskom do zavoja, prešao na suprotnu stranu kolnika, gdje se sudario s Audijem, pulske registarske oznake, kojim je upravljao 57-godišnjak. Od siline udarca, Škoda je sletjela van kolnika, gdje se prevrnula na bočnu stranu, dok je Audiju otpao prednji kotač te je vozilo u nekontroliranom kretanju, prešlo na suprotnu stranu kolnika, gdje se sudarilo s Opelom, slovenske registarske oznake, kojim je upravljao 40-godišnji slovenski državljanin.

U nesreći su ozlijeđeni vozač i putnica iz Audija, koji su prevezeni u Opću bolnicu Pula, a težina njihovih ozljeda zasad nije poznata. Policija će protiv vozača Škode podnijeti odgovarajuću prijavu nadležnom tijelu.



Stranica