Dvoje ozlijeđenih u prometnoj nesreći

Slika PU_I/prometna policija.jpg

U prometnoj nesreći, koja se dogodila 21. listopada oko 11.20 sati, na županijskoj cesti Labin – Koromačno, ozlijeđene su dvije osobe

Foto: Ilustracija

U prometnoj nesreći, koja se dogodila 21. listopada oko 11.20 sati, na županijskoj cesti Labin – Koromačno, ozlijeđene su dvije osobe. Nesreća se dogodila kada je 65-godišnjak upravljao Smartom, pulske registarske oznake, u smjeru Koromačna te je u naselju Kapelica, započeo skretati u lijevo, bez da je prethodno propustio sva vozila s prednošću prolaska. U tom je trenutku došlo do kontakta njegovog vozila i automobila Nissan, pulske registarske oznake, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 54-godišnjak. Od siline udarce, Smart se odbio i udario u Toyotu, pulske registarske oznake, kojim je u smjeru Koromačna upravljao 72-godišnjak.

Zbog zadobivenih ozljeda, vozač Smarta i njegova 84-godišnja suputnica, prevezeni su u OB Pula, gdje je utvrđeno da je 65-godišnjak teže ozlijeđen, a 84-godišnjakinja lakše. Protiv 65-godišnjaka slijedi podnošenje odgovarajuće prijave radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.



Stranica