Interni oglas od 05.03.2013. godine - obavijest kandidatima

Slika PU_I/policija grb i zastava.bmp

Komisija za provedbu internog oglasa od 05.03.2013. godine za popunu slobodnih radnih mjesta rukovodećih policijskih službenika u Ministarstvu unutarnjih poslova - Policijskoj upravi istarskoj, i to:

Foto: Ilustracija 

 

Komisija za provedbu internog oglasa od 05.03.2013. godine za popunu slobodnih radnih mjesta rukovodećih policijskih službenika u Ministarstvu unutarnjih poslova - Policijskoj upravi istarskoj, i to:

 

 

1. OPERATIVNO - KOMUNIKACIJSKI CENTAR POLICIJE

       .  POMOĆNIK VODITELJA SMJENE OKC POLICIJE – PRITVORSKI NADZORNIK – 5 izvršitelja

 

2. POLICIJSKA POSTAJA PULA

       .  VOĐA SEKTORA – 2 izvršitelja

 

izvješćuje da će se testiranje kandidata koji ispunjavaju formalne uvjete iz internog oglasa koji je objavljen na web stranici Ministarstva uprave i ovog Ministarstva 05. ožujka 2013. godine, održati dana 03. travnja 2013. godine u zgradi Policijske uprave istarske, Trg Republike 1, III kat (mala sala)  s početkom u 09,00 sati.

 

Na testiranje se upućuju sljedeći kandidati:

  • TOMRLIN ANITA
  • TOTH IVICA

 

Testiranje se sastoji od provjere znanja bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta, a provodi sa putem odgovora kandidata na postavljena pitanja. Kandidati koji su zadovoljili na provjeri znanja, odnosno ostvarili najmanje 5 bodova, pristupit će razgovoru (intervjuu) s Komisijom.

Komisija će u razgovoru (intervjuu) s kandidatima utvrditi interese, profesionalne ciljeve, motivaciju, stečeno radno iskustvo u struci te rezultate ostvarene u njihovu dosadašnjem radu. Smatrat će se da je kandidat zadovoljio na razgovoru (intervjuu) ako je dobio najmanje 5 bodova. 

Razgovor (intervju) s kandidatima koji su zadovoljili na provjeri znanja obavljat će se 03. travnja 2013. godine, a točno vrijeme razgovora i redoslijed bit će utvrđen nakon testiranja.

Svaki kandidat pozvan na testiranje dužan je ponijeti pribor za pisanje (kemijska olovka plave boje), a radi utvrđivanja istovjetnosti službenu ili osobnu iskaznicu.



Stranica