Istarska policija pridružila se humanitarnoj akciji ''Jedna za druge''

  • Slika /2021/donacije .jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Djelatnici policijske uprave pokazali su da su uvijek spremni pomoći svojim sugrađanima, pogotovo kako bi svi mogli dostojno proslaviti božićne blagdane

Foto: PU istarska

Policijska uprava istarska i ove je godine, u predblagdansko vrijeme, ponovno među djelatnicima organizirala humanitarnu akciju kako bi pomogla svojim sugrađanima, a ovogodišnja akcija bila je potaknuta aktivnostima udruge ''Naš san njihov osmjeh''.

Naime, udruga ''Naš san njihov osmjeh'' već 11 godina za redom provodi akciju ''Jedna za druge'' (jedan čovjek – jedan proizvod), u okviru koje se prikupljaju prehrambene namirnice i higijenske potrepštine. Volonteri udruge prikupljena sredstva dopremaju u domove socijalno ugroženim obiteljima s područja Istarske županije, a jedan od volontera, ujedno i tajnik udruge, je i djelatnik Sektora pravnih, financijskih i tehničkih poslova Emil Spada. Emilu i predstavnici udruge, Leni Strinavić, prikupljene donacije uručio je danas načelnik Policijske uprave istarske Božo Kirin koji je predstavnicima udruge poželio sreću u daljnjem radu i zahvalio im na svemu što čine za dobrobit naše zajednice.

''Prikupljanjem donacija željeli smo pomoći svojim sugrađanima slabijeg imovinskog statusa kako bi sebi i svojoj djeci mogli priuštiti Božić u pravom smislu riječi. Zahvaljujem svima koji su se odazvali akciji, a vama zahvaljujem na humanom radu i pomoći koju pružate potrebitima'', poručio je načelnik policijske uprave.  


 

Stranica