Izazvao prometnu nesreću pa napustio mjesto događaja

Slika /2018/policija natpis4.JPG

Muškarac je vozio iako mu je vozačka istekla te je izazvao prometnu nesreću i napustio mjesto događaja, a utvrđeno je i kako je bio pod utjecajem alkohola

Foto: Ilustracija

Umaška policija je jučer oko 18.40 sati zaprimila dojavu o prometnoj nesreći u Juricaniji kraj Umaga te da je jedan sudionik napustio mjesto nesreće.
 
Dolaskom policije na mjesto događaja utvrđeno je da se  nesreća dogodila kada je  41-godišnjak  , kojem je vozačka dozvola istekla još 2019. godine, upravljao automobilom Seat, pulske registracijse oznake, iz smjera Savudrije u smjeru Umaga. Vozač se nije kretao sredinom prometne trake, već je prešao automobilom na suprotnu prometnu traku, gdje se sudario s automobilom  Lancia, talijanske registracije oznake, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 87-godišnjak.
 
U prometnoj nesreći nitko nije ozlijeđen, ali je nastala materijalna šteta. Nakon prometne nesreće, vozač  Seata se udaljio s mjesta nesreće, no policijski službenici ubrzo su ga pronašli te su utvrdili da je bio pod utjecajem alkohola od 1.23 promila.
 
Radi počinjenja prekršaja iz  Zakona o sigurnosti prometa na cestama, protiv vozača se pokreće prekršajni postupak.

Stranica