Jurili Ipsilonom oko 200 km na sat

Slika /2018/brzina3.jpg

Prometna policija je jučer navečer sankcionirala dvojicu vozača zbog prebrze vožnje Istarskim ipsilonom te vozačicu zbog vožnje pod utjecajem alkohola

Foto: Ilustracija

Djelatnici Postaje prometne policije Pula-Pola su jučer oko 18 sati zaustavili automobil Mazda, pulske registarske oznake, kojim je kolnikom brze ceste A9,  iz smjera Rovinja prema Puli, upravljao 30-godišnjak. Na navedenom mjestu brzina je ograničena na 110 km na sat, a on se kretao brzinom od 199 km na sat. Zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama uručen mu je obvezni prekršajni nalog na iznos od pet tisuća kuna i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije u trajanju od mjesec dana.  Oko 19,40 sati, istu je novčanu kaznu dobio je 42-godišnji njemački državljanin koji je upravljao automobilom VW, njemačke registarske oznake, iz smjera Kanfanara u smjeru Pule, istom brzinom.

Oko 20,50 sati prometna je policija zaustavila 46-godišnju hrvatsku državljanku koja je pod utjecajem alkohola od 1,94 promila upravljala automobilom Hyundai, pulske registarske oznake, kolnikom državne ceste D7,5 iz smjera Vodnjana prema Puli. Vozačici je zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama uručen prekršajni nalog s novčanom kaznom od 10 tisuća kuna i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije u trajanju od tri mjeseca.

Stranica