Krali kablove iz napuštenog turističkog naselja

Slika PU_I/očevid.jpg

Rovinjska je policija, provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 42-godišnjakom i 22-godišnjakom iz Rovinja, utvrdila osnove sumnje da su počinili kazneno djelo krađe, a da 22-godišnjaka se tereti da je počinio i kazneno djelo uništenja i oštećenja tuđe stvari.

Foto: Ilustracija

Rovinjska je policija, provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 42-godišnjakom i 22-godišnjakom iz Rovinja, utvrdila osnove sumnje da su počinili kazneno djelo krađe, a 22-godišnjaka se tereti da je počinio i kazneno djelo uništenja i oštećenja tuđe stvari.

Mlađeg muškarca se sumnjiči da je u više navrata od prosinca prošle godine do 19. veljača ove godine, iz bivšeg turističkog naselja na području Rovinja, otuđio iz zemlje električne kablove i time oštetio pravnu osobu iz Ljubljane za nekoliko tisuća kuna. Osim toga, 22-godišnjaka se tereti da je na istom području 18. veljače iskopao i oštetio električne kablove, u vlasništvu pravne osobe iz Rovinja. Tom prilikom mladić je uzrokovao i kvar na naponskoj mreži te je pravnu osobu oštetio za više tisuća kuna.

Osim 22-godišnjaka, na istom području ''operirao'' je i 42-godišnji muškarac. Njega se sumnjiči da je od siječnja do  20. veljače iz zidova napuštenih bungalova otuđio veću količinu električnih kablova i na taj način oštetio pravnu osobu iz Ljubljane za nekoliko tisuća kuna.

Radi sumnje da su počinili navedena kaznena djela, protiv obojice muškaraca podnose se kaznene prijave u redovnom postupku.  



Stranica