Lijepa božićna priča: policija mu vratila novac

Slika /2018/policija natpis.JPG

Policija zahvaljuje gospođi koja je pronašla novac na poštenju i iskrenoj gesti kojom je uljepšala ove blagdanske dane svojem starijem sugrađaninu

Foto: Ilustracija

Nakon što je početkom mjeseca pošteni nalaznik pulskoj policiji predao oko deset tisuća kuna koje je pronašao na ulici, danas je u Puli još jedan vlasnik dobio nazad svoj novac. Naime, 19. prosinca oko 12.30 sati, na bankomatu u Zagrebačkoj ulici u Puli ženska osoba pronašla je šest tisuća kuna. Žena je novac odmah odnijela u policijsku postaju i odrekla se novčane naknade na koju kao pošteni nalaznik ima pravo, a policijski službenici pronašli su vlasnika i danas mu uručili njegov novac. Stariji gospodin u žurbi je zaboravio novac na bankomatu te je danas, uz riječi zahvale policijskim službenicima i gospođi koja je pronašla njegov novac, poželio svima sve najbolje povodom božićnih blagdana. 

Policijska uprava istarska ovim putem zahvaljuje gospođi koja je pronašla novac na poštenju i iskrenoj gesti kojom je uljepšala ove blagdanske dane svojem starijem sugrađaninu.

 

Stranica