Najava prometne akcije na području Buja

Slika /2018/prometna policija6.JPG

U cilju smanjenja prometnih nesreća i njihovih posljedica, policijski službenici Policijske postaje Buje dana u noći sa subote na nedjelju (26./27. siječnja 2019. godine) od 22 do 2 sata, na državnoj cesti D510, provest će pojačan nadzor vozila i vozača

Foto: Ilustracija

Na području Policijske postaje Buje u 2018. godini evidentirane su 64 prometne nesreće. U prometnim nesrećama nije bilo poginulih osoba, tri osobe su zadobile teške tjelesne ozlijede, a 15 osoba je lakše ozlijeđeno.

U cilju smanjenja prometnih nesreća i njihovih posljedica, policijski službenici Policijske postaje Buje dana u noći sa subote na nedjelju (26./27. siječnja 2019. godine) od 22 do 2 sata, na državnoj cesti D510, provest će pojačan nadzor vozila i vozača. U kružnom toku kontrolirati će se sva vozila koja se kreću iz smjera autoceste A9 (smjer Pula), a prioritetno će se sankcionirati prekršaji upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola i droge, nekorištenje sigurnosnog pojasa, nezakonita uporaba mobitela za vrijeme vožnje i tehnička ispravnost vozila.

Pozivamo vozače da poštuju prometne propise te ih molimo za strpljenje ukoliko dođe do čekanja prilikom kontrole.



Stranica