Najava prometne akcije u Labinu

Slika /2018/alkotest.jpg

Tijekom 2018. godine na području Policijske postaje Labin zabilježeno je 129 prometnih nesreća. U prometnim nesrećama poginula je jedna osoba, 12 osoba je teško, a 40 lakše ozlijeđeno.  

Foto: Ilustracija

Na području Policijske postaje Labin tijekom 2018. godine zabilježeno je 129 prometnih nesreća. U prometnim nesrećama poginula je jedna osoba, 12 osoba je teško, a 40 lakše ozlijeđeno.

Kako bi se povećala razina sigurnosti i smanjilo stradavanja sudionika u prometu, djelatnici Policijske postaje Labin će u petak, 25. siječnja od 10 do 12 sati, provesti pojačanu kontrolu vozila i vozača na državnoj cesti D-66 u naselju Most Raša.

Tijekom akcije pojačano će se kontrolirati sva vozila koja se kreću iz smjera Pule i Bršice u smjeru Labina, a prioritetno sankcionirati prekršaji upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola, nekorištenje sigurnosnog pojasa, nezakonita uporaba mobitela za vrijeme vožnje i tehnička ispravnost vozila. Isto tako obavljat će se pojačan nadzor vozila i osoba u cilju pronalaska opojnih droga, kao i predmeta koji potječu ili su namijenjeni za izvršenje kaznenih djela.

Pozivamo vozače da poštuju prometne propise te ih molimo za strpljenje ukoliko dođe do čekanja prilikom kontrole.


Stranica