Napad na službenu osobu i prijetnja

Slika PU_I/uhicenik02.jpg

Rovinjska je policija kazneno prijavila 38-godišnjaka s područja Rovinja, zbog osnove sumnje da je počinio kaznena djela napad na službenu osobu i prijetnja.

Foto: Ilustracija  

Rovinjska je policija kazneno prijavila 38-godišnjaka s područja Rovinja, zbog osnove sumnje da je počinio kaznena djela napad na službenu osobu i prijetnja.

Naime, policijski službenici su jučer, 1. svibnja oko 3,50 sati zaprimili dojavu  o  zapaljenju palme ispred ugostiteljskog objekta u Ulici Stjepana Žiže u Rovinjskom Selu.

Dolaskom na mjesto događaja,  kada su od 38-godišnjaka zatražene obavijesti u svezi zapaljenja palme,  muškarac je pod  utjecajem alkohola od 1,80 promila,  započeo vikati, vrijeđati i omalovažavati policijske službenike. Unatoč upozorenjima, muškarac nije prestao s protupravnim ponašanjem, a u trenutku uhićenja, fizički je napao policijskog službenika,  nanijevši mu lakše  ozlijede.

Obzirom da je muškarac  prilikom postupanja prijetio smrću, protiv njega se uz optužni prijedlog iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira,  zbog  prijetnje podnosi i kaznena prijava.

 Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 38-godišnjak je  jučer u  večernjim satima priveden  u pritvorsku jedinicu PU istarske.



Stranica