Napadnuti navijači

Slika PU_I/nasilnik_udara_sakom.jpg

Policija traga za nepoznatim počiniteljima, koji su u 2. veljače oko 16,10 sati na parkiralištu u Ulici Stjepana Radića u Rovinju napali navijače nogometnog kluba iz Bosne i Hercegovine

Foto: Ilustracija   

Policija traga za nepoznatim počiniteljima, koji su u 2. veljače oko 16,10 sati na parkiralištu u Ulici Stjepana Radića u Rovinju napali navijače nogometnog kluba iz Bosne i Hercegovine.

Naime, nepoznati počinitelji su na parkiralištu u blizini nogometnog igrališta, na kojem se odigravala nogometna utakmica između NK ''Istra 1961'' i NK ''Željezničar'', napali  skupinu navijača sarajevskog nogometnog kluba. Napadači su bacali kamenje prema gostujućim navijačima, kojom prilikom su pogodili 27-godišnjeg državljanina Bosne i Hercegovine i lakše ga ozlijedili. Nepoznati počinitelji su nakon toga i fizički nasrnuli na 27-godišnjaka, kao i na 24-godišnjeg državljanina Bosne i Hercegovine, a u sukobu je oštećeno i parkirano vozilo 76-godišnjeg Puljanina.

Policija intenzivno traga na nepoznatim počiniteljima te poziva sve građane koji imaju korisne informacije o ovom događaju da se jave na broj 192 ili 052/538 239, a informacije mogu proslijediti i na e-mail istarska@policija.hr.



Stranica