Napao djelatnika na kiosku i prijetio mu smrću

Slika /2018/privođenje.JPG

Policijski službenici priveli su muškarca koji je prijetio djelatniku kioska, fizički ga napao i oštetio mu automobil i kiosk

Foto: Ilustracija

Provedenim kriminalističkim istraživanjem, pulska je policija utvrdila sumnju da je 35-godišnji hrvatski državljanin počinio dva kaznena djela prijetnja i dva kaznena djela oštećenje tuđe stvari. Sumnjiči ga se da je 9. svibnja oko 21.10 sati vikao ispred kioska na Trgu I. istarske brigade u Puli, a nakon što ga je 47-godišnji djelatnik upozorio na ponašanje, 35-godišnjak ga je fizički napao. Osim što ga je udarao po glavi, osumnjičeni mu je prijetio smrću, što je kod 47-godišnjaka izazvalo strah i uznemirenost.

Tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je kako je 35-godišnjak i ranije prijetio djelatniku kioska, i to u noći s 23. na 24. ožujka, kada mu je sprejom napisao prijeteću poruku na automobilu Peugeot. Osim što mu je oštetio automobil, 35-godišnjak je nekoliko dana prije toga, 19. ožujka, oštetio i kiosk, i to tako da je nogom udario u izlog.

Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, jučer u večernjim satima, priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.
 

Stranica