Narušavao javni red, razbijao i prijetio

Slika /2018/policija natpis2.jpg

Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja priveden u pritvorsku jedinicu policije

Foto: Ilustracija

Pulska je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 37-godišnji talijanski državljanin počinio kaznena djela prijetnje i oštećenja tuđe stvari.

Naime, 37-godišnjak se 8. ožujka oko 00.40 sati u ugostiteljskom objektu u centru Pule neprimjereno ponašao prema ženskim gošćama, a kada su ga upozorili na ponašanje, fizički je napao 41-godišnjaka i 37-godišnjaka. Muškarac im je prijetio smrću te je razbio staklo na objektu i dva stola na terasi, no uspjeli su ga svladati i zadržati do dolaska policije. U događaju je talijanski državljanin lakše ozlijeđen.

Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 9. ožujka u jutarnjim satima, priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske zbog sumnje da je počinio kaznena djela.

Budući da talijanski državljanin kod sebe nije imao niti jedan dokument kojim bi dokazao svoj identitet te je utvrđeno kako u Republici Hrvatskoj boravi godinu dana bez da je prijavio svoj boravak, radi počinjenja prekršaja iz Zakona o državljanima država članica Europskog gospodarskog prostora i članova njihovih obitelji, izdani su mu i prekršajni nalozi.
 

Priopćenja