Narušavao javni red zbog računa, a onda i prijetio policijskim službenicima

Slika /2018/policija natpis4.JPG

U pritvorsku jedinicu PU istarske policija je privela 33-godišnjeg muškarca

Foto: Ilustracija

Rovinjska je policija provela kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakom koji je narušavao javni red i mir u ugostiteljskom objektu u Rovinju, a nakon toga je i prijetio smrću policijskim službenicima.

Naime, 13. lipnja oko 20.30 sati, u ugostiteljskom objektu u Ulici Zdenac u Rovinju, 33-godišnjak je u vidno alkoholiziranom stanju narušavao javni red i mir zbog nesuglasica oko plaćanja računa te je u jednom trenutku fizički napao 41-godišnjeg vlasnika objekta. Nakon što su ih razdvojili gosti, 33-godišnjak je napustio objekt, a policijski službenici su ga ubrzo pronašli i uhitili. Muškarac je odbio alkotestiranje i odbijao je postupati po zapovijedima policijskih službenika, radi čega je priveden u policijsku postaju, gdje je prijetio smrću policijskim službenicima.

Radi počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, protiv 33-godišnjaka je podnijet optužni prijedlog nadležnom sudu, dok je radi sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje, 14. lipnja u večernjim satima priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Stranica