Obilježavanje Europskog dana suzbijanja trgovanja ljudima- NAJAVA

Slika PU_I/trgovanje ljudima.jpg

Policijska uprava istarska će u suradnji sa Centrom za građanske inicijative - Poreč i Gradskim društvom - Crveni križ Pula, sutra 18. listopada 2012. godine od 10 do 12 sati u Ulici Narodni trg u Puli obilježiti Europski dan suzbijanja trgovanja ljudima.

 Foto: Ilustracija 

Policijska uprava istarska će u suradnji sa Centrom za građanske inicijative -  Poreč i Gradskim društvom - Crveni križ Pula, sutra 18. listopada 2012. godine od  10  do 12 sati u  Ulici Narodni trg u Puli obilježiti Europski dan suzbijanja trgovanja ljudima.

Naime, Europska komisija je 18. listopad proglasila Europskim danom za suzbijanje trgovanja ljudima, te se od 2007 godine do danas obilježava diljem Europe i svijeta s primarnim ciljem podizanja svijesti javnosti o tom fenomenu što predstavlja važan korak u prevenciji protiv trgovanja ljudima.

Tim će se povodom građani na info pultu PU istarske upoznati s problematikom  trgovanja ljudima, institucijama, organizacijama i udrugama koje pružaju pomoć prilikom čega će se kroz neposredni dijalog i dijeljenje promotivnih materijala informirati građane o smjernicama samozaštite i zaštite osoba.



Stranica