Obilježen Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja

Slika PU_I/vijesti/2018/dan pobjede3web.png

Foto: PU istarska/Damir Bošnjak

Obilježavanje Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i dan hrvatskih branitelja, PU istarska započela je u petak, 3.kolovoza, kada je u prostorijama policijske uprave organizirana molitva za sve poginule hrvatske branitelje. Molitvu kojoj su prisustvovali rukovoditelji i brojni djelatnici, predvodio je policijski kapelan vlč. Ilija Jakovljević.

Načelnik Alen Klabot i članovi Udruge Specijalne jedinice Bak, tijekom današnjeg dana prisustvuju središnjem obilježavanju Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te proslavi 23. obljetnice vojno-redarstvene operacije (VRO) Oluja, u kojoj su i sami sudjelovali.

Brojni policijski službenici PU istarske i članovi Udruge specijalne policije "BAK", sudjelovali su i u današnjem 6. Mimohodu branitelja koji je u Puli održan u  organizaciji Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata Istarske županije i tako odali počast svima koji su dali svoj doprinos u stvaranju moderne i demokratske Hrvatske, osobito onima koji su na oltar Domovine položili svoje živote.



Pisane vijesti